Contractarea și prețurile

Contractarea și prețurile serviciilor

 1 Asigurările RCA

Procesul de încheiere a unei polițe RCA se poate realiza integral prin aplicația UXO, prin furnizarea informațiilor necesare, solicitate pas cu pas în aplicația UXO. Serviciile de obținere a ofertelor și contractare a polițelor RCA sunt oferite de către partenerii UXO în conformitate cu termenii și condițiile particulare ale acestor servicii și la prețul/prețurile practicate de aceștia.

Accesarea acestui serviciu este gratuită pentru utilizatorii UXO, astfel că utilizatorii vor plăti doar prețul poliței de asigurare perceput de către brokerul de asigurări.

2 Valabilitatea și programare ITP

Verificarea valabilității ITP  si programarea la un service autorizat ITP se poate realiza direct din aplicația UXO, care va utiliza ca parametru numărului de identificare al vehiculului.

Accesarea acestui serviciu este gratuită pentru utilizatorii UXO, astfel că nu se va percepe un preț.

3 Rovinieta

Prin intermediul aplicației UXO, poți achiziționa rovinietă pentru autovehiculele tale. Această serviciu este oferit în colaborare cu partenerii noștri CNAIR și se regăsește în secțiunea dedicată din aplicație.

Prețurile pentru rovinietă vor varia în funcție de tipul de autovehicul și perioada de valabilitate selectată.

Accesarea acestui serviciu este gratuită pentru utilizatorii UXO, astfel că utilizatorii vor plăti doar tarifele și taxele specifice pentru fiecare serviciu în parte

4 Taxa de Pod

De asemenea, poți plăti taxa de pod pentru autovehiculele tale prin intermediul aplicației UXO. Acest serviciu este disponibil în colaborare cu CNAIR.

Suma exactă a taxei va depinde de tipul de vehicul și de podul sau podurile pe care dorești să le utilizezi.

Accesarea acestui serviciui este gratuită pentru utilizatorii UXO, astfel că utilizatorii vor plăti doar tarifele și taxele specifice pentru fiecare serviciu în parte.