Despre noi

Cine suntem

Compania UXO

Compania UXO a luat nastere din dorinta de a aduce la indemana soferilor intr-o maniera foarte eficienta o parte din cele mai arzatoare obligatii aferente masinilor lor, si anume RCA, ITP, Rovinieta/Taxa pod si Impozit auto. Am construit un sistem de ofertare si plata care sa raspunda cu rapiditate si efecienta atunci cand aceste servicii sunt pe punctul de a expira pentru ca soferul care ne are alaturi sa nu ia niciodata amenzi.

Ne-am proiectat profilul companiei si al activitatii ei principale cu credinta si increderea ca tehnologia inovativa si disponibilitatea institutiilor statului de a colabora spre a gasi impreuna cele mai bune solutii ne sunt aliati de nadejde in a aduce un plus de confort in viata soferilor.

Ne dorim ca sistemul pus la dispozitie de UXO sa devina principala optiune pentru soferi deoarece este gandita ca sa functioneze eficient si cu efort minim din partea lor.

Valorile noastre

Eficiența reprezintă pilonul principal pe care UXO își construiește profilul

Eficienta reprezinta pilonul principal pe care UXO isi construieste profilul, iar viziunea noastra se reflecta in solutiile inovative si in calitatea serviciilor pe care le punem zilnic la indemana utilizatorilor. Suntem acel partener de incredere care pleaca mereu la drum cu utilizatorii lui si le ofera servicii performante, sigure si rapide.
Focusul nostru este pe eficiență și minim efort din partea utilizatorilor
Dezvoltăm în permanență servicii noi
Suntem mereu cu un pas înaintea competiției
Conduită transparentă

Poveseta noatră

Povestea UXO

“Am creat UXO din dorinta de a gasi o solutie de plata a taxelor masinii care sa fie instanta (rapida), inteligenta si intuitiva, sa fie cat mai usor de utilizat de toate categoriile de varsta. Totul a pornit de la o nevoie personala de a avea la indemana, centralizat, toate obligatiile aferente autoturismelor atat din plan personal si aici ma refer la cele din familie, cat si a celor utilizate pentru desfasurarea activitatii in firmele mele. Cred ca este valabil pentru multa lume, mereu ne trezim in situatia in care au aparut lucruri mai urgente si am omis sa verificam o anumita data si dupa cum stim cu totii asta este precedata de o presiune mare a momentului de a solutiona cat mai repede problema sau chiar de disconfortul unei amenzi. Acum utilizatorii UXO au toate masinile centralizate pe mobil si printr-un simplu click achita la timp orice serviciu, economisind astfel timp, energie si bani. Ce este diferit fata de competitori este ca UXO nu functioneaza ca un reminder, UXO lucreaza in spate pentru tine, anticipeaza orice scadenta, oferteaza, iar tu esti notificat doar pentru a alege oferta care ti se potriveste, astfel in maxim un minut esti la zi cu obligatiile. Pentru noi parteneriatul cu fiecare utilizator in parte are ca prioritate asigurarea nevoilor lui in cea mai eficienta, calitativa si de succes modalitate pe care colaborarile/protocoalele cu institutiile statului si tehnologia momentului ne-o pun la dispozitie. Pe scurt, UXO este solutia optima de a gestiona principalele obligatii ale autovehiculelor si este la indemana oricarui sofer din Romania.”

Parteneri

Lista partenerilor noștrii

Colaborăm cu cele mai importante instituții din România, care activează în sectorul auto, pentru a îți oferi un serviciu centralizat și rapid.