Suport Clienți

Ai întampinat dificultăți chiar și după ce ai citit întrebările frecvente?

PR

Consideri că putem contribui cu ceva valoros în proiectul tău?

Social Media

Stai mereu in legătură directă cu noi pentru a afla ultimele noutăți

FAQs

Întrebări frecvente

Serviciile oferite de aplicația UXO

Prin intermediul Aplicației UXO poți contracta polițe de răspundere civilă auto obligatorie (RCA), poți obține informații cu privire la valabilitatea inspecției tehnice periodice (ITP) a unui autovehicul sau poți efectua alte plăți în legătura cu un autovehicul către partenerii UXO, astfel cum aceste servicii sunt sau vor fi disponibile în aplicație.

 

Mai jos găsești informații utile cu privire la contractarea serviciilor:

 

Contractarea și prețurile serviciilor

 1 Asigurările RCA

Procesul de încheiere a unei polițe RCA se poate realiza integral prin aplicația UXO, prin furnizarea informațiilor necesare, solicitate pas cu pas în aplicația UXO. Serviciile de obținere a ofertelor și contractare a polițelor RCA sunt oferite de către partenerii UXO în conformitate cu termenii și condițiile particulare ale acestor servicii și la prețul/prețurile practicate de aceștia.

Accesarea acestui serviciu este gratuită pentru utilizatorii UXO, astfel că utilizatorii vor plăti doar prețul poliței de asigurare perceput de către brokerul de asigurări.

2 Valabilitatea ITP

Verificarea valabilității ITP se poate realiza direct din aplicația UXO, care va utiliza ca parametru numărului de identificare al vehiculului.

Accesarea acestui serviciu este gratuită pentru utilizatorii UXO, astfel că nu se va percepe un preț.

 

Livrarea serviciilor

 1 Asigurarea RCA

După ce utilizatorul selectează una dintre ofertele de asigurare RCA afișate de aplicația UXO, brokerul de asigurări va livra electronic polița de asigurare RCA, prin intermediul UXO, astfel încât aceasta va fi disponibilă direct în contul de utilizator.

2 Valabilitatea ITP

Informațiile cu privire la valabilitatea ITP se livrează în câteva secunde (până la maximum un minut), ca urmare a interogării automate a serviciul extern pus la dispoziție de către Registrul Auto Român, pe baza numărului de identificare al vehiculului.

 

Returnare/returul serviciilor

Restituirea/returnarea contravalorii poliței de asigurare RCA se poate realiza ca urmare a renunțării utilizatorului la contractul de asigurare. Astfel, utilizatorul va transmite o declarație cu privire la renuntarea la contract, în termenul și în cazurile prevăzute de lege și în conformitate cu politica de retur a broker-ului de asigurări cu care colaborează UXO.

 

Anularea asigurărilor RCA

Polița de asigurare RCA poate fi anulată cel puțin în următoarele cazuri:

–        plata primei nu se realizează înainte de data scadenta specificata în decontul de prime;

–        datele completate în cererea de ofertă RCA nu sunt corecte si conforme cu realitatea;

–        în alte cazuri prevăzute de legislația aplicabilă.

În era digitală în care trăim, facilitarea proceselor și accesul la informații rapide și precise este esențial pentru oricine deține sau utilizează un autovehicul.
Aplicația UXO vine în întâmpinarea nevoilor tale, punând la dispoziție o gamă variată de servicii legate de autovehiculul tău, iar cea mai bună parte este că instalarea și utilizarea acestei aplicații sunt absolut gratuite.

Pentru a crea un cont în aplicația UXO, urmează acești pași simpli:

 1. Descarcă Aplicația: Accesează magazinul de aplicații pe dispozitivul tău mobil (iOS sau Android) și descarcă aplicația UXO.

 2. Înregistrare Cont: După instalare, deschide aplicația și vei fi întâmpinat cu opțiunea de a crea un cont nou. Apasă pe "Înregistrare" sau "Creează un cont nou."

 3. Introducerea Datelor: Completează informațiile solicitate, care includ:

  • Datele Utilizatorului de Autovehicul: Aici vei furniza informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail și numărul de telefon.

 4. Verificare și Confirmare: Asigură-te că toate informațiile introduse sunt corecte și apasă butonul de confirmare sau înregistrare.

 5. Verificare Cont: După înregistrare, este posibil să fie necesar să verifici adresa de e-mail sau numărul de telefon prin trimiterea unui cod de confirmare primit pe aceste canale.

 6. Autentificare: După ce contul tău a fost creat și verificat, poți accesa aplicația UXO cu datele tale de autentificare (nume de utilizator și parolă).

Acești pași simpli îți vor permite să îți creezi un cont în aplicația UXO și să începi să beneficiezi de serviciile și funcționalitățile oferite de aceasta.

Introducerea CNP-ului este necesară pentru ofertarea polițelor RCA din următoarele motive:

 1. Verificare a Eligibilității: CNP-ul ajută la verificarea eligibilității tale pentru obținerea unei polițe RCA. Acesta furnizează informații despre statutul tău legal și istoricul înregistrărilor, care sunt critice în procesul de asigurare.

 2. Personalizarea Ofertei: CNP-ul permite asigurătorilor să personalizeze ofertele pentru tine în funcție de istoricul tău de conducere și alte detalii personale. Astfel, poți primi oferte de asigurare mai precise și adaptate nevoilor tale individuale.

 3. Prevenirea Fraudelor: Utilizarea CNP-ului ajută la prevenirea fraudelor și a utilizării identității false în procesul de obținere a unei polițe RCA. Aceasta adaugă un strat suplimentar de securitate pentru toți participanții în tranzacție.

 4. Ușurința în Procesul de Reclamație: Dacă în viitor ai nevoie să depui o reclamație la asigurarea RCA, CNP-ul va fi folosit pentru a identifica corect persoana asigurată și pentru a gestiona reclamația în mod eficient.

În concluzie, introducerea CNP-ului în procesul de achiziție a polițelor RCA are ca scop asigurarea unei experiențe mai precise și mai sigure pentru utilizatori, personalizarea ofertelor și prevenirea fraudelor. Este o măsură importantă pentru a se asigura că fiecare șofer primește o poliță RCA adecvată și corectă din punct de vedere legal.

La UXO, ne luăm foarte în serios responsabilitatea de a proteja datele personale ale utilizatorilor noștri. Înțelegem cât de importantă este confidențialitatea și securitatea informațiilor tale, mai ales în contextul în care folosești aplicația noastră pentru a gestiona diverse aspecte legate de autovehiculul tău. Iată câteva aspecte cheie care demonstrează că datele tale sunt în siguranță în aplicația UXO:

1. Politică de Confidențialitate Transparentă: Înainte de a-ți crea contul, te invităm să consulți politica noastră de confidențialitate, care explică în detaliu cum colectăm, stocăm și folosim datele tale personale. Suntem dedicați transparenței, astfel încât să știi exact cum sunt gestionate informațiile tale.

2. Securitate Tehnică Avansată: Folosim cele mai recente protocoale de securitate pentru a proteja datele tale. Toate datele sunt criptate în tranzit și în stocare, astfel încât să fie dificil pentru oricine să le acceseze sau să le intercepteze.

3. Actualizări Regulare: Ne angajăm să menținem aplicația noastră actualizată în permanență pentru a remedia eventualele vulnerabilități și pentru a păstra securitatea la zi. Actualizările periodice sunt esențiale pentru asigurarea siguranței datelor tale.

4. Autentificare Sigură: Te încurajăm să folosești parole puternice și autentificarea în doi pași pentru a-ți proteja contul împotriva accesului neautorizat.

5. Politică de Retenție a Datelor Transparentă: Avem o politică clară privind retenția datelor, astfel încât informațiile tale sunt păstrate doar pentru perioada necesară și în scopurile specificate.

6. Audituri de Securitate: Aplicația noastră este supusă unor audituri periodice de securitate și respectăm standardele stricte de protecție a datelor. Acest lucru asigură că datele tale sunt într-adevăr protejate.

7. Drepturile Utilizatorului: Ne pasă de drepturile tale. Prin intermediul aplicației, poți accesa, corecta sau șterge informațiile tale personale conform legilor privind protecția datelor.

Suntem mândri să oferim un mediu sigur și protejat pentru utilizatorii noștri, astfel încât să te poți bucura de beneficiile aplicației noastre cu încredere. Dacă ai orice întrebări sau nelămuriri legate de securitatea datelor tale în cadrul aplicației UXO, te invităm să ne contactezi pentru mai multe detalii. Siguranța și confidențialitatea ta sunt prioritățile noastre.

Înțelegem că situațiile pot apărea, iar parola poate fi ușor uitată. Fără nicio grija, procesul de recuperare a parolei în aplicația UXO este simplu și eficient. Iată cum poți recupera parola în câțiva pași:

 1. Accesează Ecranul de Autentificare: Deschide aplicația UXO și mergi la ecranul de autentificare.

 2. Apasă pe "Am uitat parola": În partea de jos a ecranului de autentificare, vei vedea opțiunea "Am uitat parola". Apasă pe această opțiune pentru a începe procesul de recuperare.

 3. Introdu E-mailul sau Numărul de Telefon: Va trebui să introduci adresa de e-mail asociată contului tău sau numărul de telefon. Asigură-te că introduci datele corect pentru a putea primi instrucțiuni de recuperare.

 4. Primești Un Mesaj de Recuperare: După ce ai introdus adresa de e-mail sau numărul de telefon, vei primi un mesaj care conține un link sau un cod de recuperare. Acesta îți va permite să îți resetezi parola.

 5. Resetează Parola: Urmează link-ul sau introdu codul de recuperare în aplicație și urmează instrucțiunile pentru a-ți reseta parola.

 6. Crează o Parolă Nouă: După ce ai completat procesul de resetare, vei putea să îți creezi o parolă nouă. Asigură-te că alegi o parolă sigură și ușor de memorat.

Dacă întâmpini dificultăți în procesul de recuperare a parolei sau ai întrebări suplimentare, nu ezita să ne contactezi pentru asistență. Echipa noastră este aici pentru a te ajuta să îți recuperezi contul și să îți continui experiența cu aplicația UXO. Siguranța și accesul tău la aplicație sunt importante pentru noi, și suntem aici să te sprijinim în orice moment.

Suntem aici pentru a face experiența ta cu aplicația UXO cât mai convenabilă și accesibilă posibil. De aceea, suntem bucuroși să anunțăm că poți efectua plăți în aplicație în orice moment al zilei sau al nopții, 24/7. Intervalul orar pentru efectuarea plăților în UXO este non stop, astfel încât poți gestiona toate plățile și tranzacțiile legate de autovehiculul tău în funcție de propriul tău program și preferințe. Este o modalitate flexibilă și comodă de a-ți administra finanțele legate de autovehicul, indiferent de oră sau zi.

 1. Verifică Folderul Spam: Începe prin a verifica folderul spam sau folderul de e-mailuri nedorite în caseta ta de e-mail. Uneori, e-mailurile legate de tranzacții pot fi filtrate în aceste foldere în mod accidental.

 2. Așteaptă Puțin: În unele cazuri, confirmarea sau dovada poate întârzia să ajungă în inbox-ul tău. Așteaptă câteva minute sau verifică mai târziu pentru a vedea dacă e-mailul ajunge.

 3. Contactează Suportul Tehnic: Dacă nu primești niciun e-mail de confirmare și este trecut un timp considerabil de la efectuarea plății, este recomandat să contactezi suportul tehnic sau de asistență al aplicației UXO. Aceștia pot verifica starea tranzacției tale și îți pot oferi asistență pentru rezolvarea problemei.

 4. Verifică Adresa de E-mail: Asigură-te că adresa de e-mail pe care ai furnizat-o în aplicație este corectă și actualizată. Dacă adresa de e-mail este incorectă, confirmarea nu va putea fi livrată la adresa corectă.

 5. Verifică Detaliile Plății: Revizuiește detaliile plății pe care le-ai introdus înainte de a finaliza tranzacția. Asigură-te că ai introdus corect informațiile de contact și că ai completat toate câmpurile necesare.

În cazul în care niciunul dintre acești pași nu rezolvă problema și nu primești confirmarea sau dovada de plată, este important să iei legătura cu suportul tehnic al aplicației UXO pentru ajutor suplimentar. Ei vor putea să investigheze în detaliu și să te asiste în soluționarea problemei pentru a te asigura că tranzacția ta a fost înregistrată corect și că ai documentele necesare pentru a-ți gestiona finanțele legate de autovehicul.

Dacă întâmpini o eroare în timpul procesării unei plăți în aplicația UXO, te rugăm să urmezi acești pași pentru a remedia situația:

 1. Verifică Conexiunea la Internet: Asigură-te că dispozitivul tău are o conexiune stabilă la internet. Uneori, erorile pot apărea din cauza unei conexiuni slabe sau instabile.

 2. Revizuiește Informațiile de Plată: Verifică cu atenție informațiile pe care le-ai introdus în timpul procesului de plată. Asigură-te că detaliile cardului (numărul cardului, data de expirare, codul CVV, etc.) sunt corecte și că nu există erori de tastare.

 3. Fonduri Suficiente: Asigură-te că ai suficiente fonduri disponibile în contul tău bancar sau pe cardul de credit asociat pentru a acoperi suma plății. Verifică și dacă nu ai atins limita de credit, dacă plătești cu cardul de credit.

 4. Contactează Serviciul de Relații cu Clienții: Dacă eroarea persistă, este recomandat să contactezi serviciul de relații cu clienții al băncii sau instituției financiare deținătoare a cardului tău. Ei pot furniza informații suplimentare despre eroarea specifică și pot ajuta la rezolvarea problemei.

 5. Contactează Suportul Tehnic al Aplicației: Dacă eroarea pare a fi legată direct de aplicația UXO sau de procesul de plată în aplicație, poți să contactezi suportul tehnic al aplicației pentru asistență. Aceștia pot oferi ajutor și asistență tehnică în rezolvarea erorii.

 6. Încercă Mai Târziu: Uneori, erorile pot fi temporare și pot fi cauzate de probleme tehnice din partea băncii sau a serviciului de plată. În acest caz, poți să mai încerci să faci plata mai târziu.

Este important să reții că erorile la procesarea plăților pot avea diverse cauze, dar de obicei pot fi rezolvate cu puțină atenție și comunicare cu instituțiile potrivite. Dacă întâmpini probleme persistente, nu ezita să cauți asistență pentru a-ți asigura că tranzacțiile tale sunt în siguranță și corect procesate.

În aplicația UXO, siguranța plăților online este o prioritate absolută. Ne angajăm să oferim utilizatorilor noștri o experiență sigură și încredere în procesarea tranzacțiilor lor financiare. Lucrăm cu procesatorul de plăți de încredere NETOPIA Payments pentru a vă asigura că plățile dumneavoastră sunt gestionate într-un mediu sigur și protejat. Iată câteva aspecte cheie care demonstrează cât de sigură este plata online pe UXO:

 1. Protecție cu Criptare Avansată: Toate tranzacțiile efectuate în aplicația UXO sunt protejate cu cea mai recentă tehnologie de criptare. Aceasta înseamnă că datele dumneavoastră financiare și personale sunt securizate și nu pot fi interceptate de terți rău intenționați.

 2. Parteneri de Încredere: Lucrăm cu NETOPIA Payments, un procesator de plăți de renume în industria financiară, pentru a asigura procesarea corectă și sigură a plăților. Acest partener respectă cele mai înalte standarde de securitate.

 3. Verificare a Tranzacțiilor: În aplicația UXO, veți putea verifica și revizui detaliile tranzacțiilor dumneavoastră înainte de a finaliza o plată. Aceasta vă oferă control total asupra procesului de plată.

 4. Autentificare Securizată: Pentru a adăuga un strat suplimentar de securitate, puteți folosi autentificarea în doi pași sau alte măsuri de protecție, în funcție de preferințele dumneavoastră.

 5. Politici de Securitate Riguroase: Avem politici și protocoale stricte de securitate în loc pentru a proteja datele și pentru a preveni fraudarea tranzacțiilor.

 6. Suport Tehnic Disponibil: Dacă întâlniți vreo problemă sau aveți întrebări legate de plăți, echipa noastră de suport tehnic este mereu disponibilă pentru a oferi asistență și răspunsuri la întrebările dumneavoastră.

 7. Actualizări Periodice: Menținem aplicația UXO actualizată în permanență pentru a repara eventualele vulnerabilități și pentru a menține securitatea la zi.

În concluzie, puteți avea încredere că plățile online în aplicația UXO sunt sigure și protejate în cel mai înalt grad posibil, cu ajutorul partenerului nostru de încredere, NETOPIA Payments. Ne angajăm să asigurăm că datele dumneavoastră sunt securizate și că experiența dumneavoastră cu aplicația noastră este una în care vă puteți baza pe siguranță și încredere.

Contactarea unui Reprezentant UXO - Ușor și Eficient

Dacă dorești să contactezi un reprezentant UXO pentru a obține asistență sau pentru a adresa întrebări, avem o soluție simplă și eficientă pentru tine. Poți să ne contactezi folosind formularul specializat disponibil pe site-ul nostru oficial: https://uxo.ro/contact/.

Acest formular de contact a fost creat pentru a asigura o comunicare rapidă și eficace între tine și echipa noastră de suport. Tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul de mai sus, să completezi detaliile solicitate și să ne trimiți mesajul tău. Un reprezentant UXO va primi solicitarea ta și îți va oferi răspunsul sau asistența necesară în cel mai scurt timp posibil.

În plus, acest formular ne ajută să gestionăm mai eficient solicitările și să oferim un serviciu mai bun tuturor utilizatorilor noștri. Noi suntem aici pentru a te sprijini și pentru a răspunde întrebărilor tale, astfel că nu ezita să ne contactezi prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru. Apreciem colaborarea cu tine și suntem bucuroși să fim de ajutor în orice fel posibil.

Polițele de asigurare RCA sunt emise în mod automat, fără confirmarea telefonică a datelor completate. Vă rugăm să verificați corectitudinea acestora. Polițele de asigurare emise nu pot fi anulate.

Atenție! Anumiți asiguratori pot solicita pentru validare, înainte de emiterea poliței, transmiterea unei copii a certificatului de înmatriculare, cărții de identitate a proprietarului și/sau cuponului de pensie sau Certificatului de înregistrare fiscală, la adresa asig.uxo@safetybroker.ro. Emiterea politei RCA se face doar după primirea acestor documente.

După finalizarea comenzii, în cazul în care constatați că datele introduse sunt incorecte, vă rugăm să ne anunțați pe email la adresa asig.uxo@safetybroker.ro. Corectarea se poate realiza doar în baza unei copii a talonului sau cărții de identitate a autovehiculului.

Safety Broker are o experiență de peste 10 ani în asigurări, situându-se în prezent pe locul 1 pe piața intermediarilor în asigurări!