Livrarea serviciilor

Livrarea serviciilor

 1 Asigurarea RCA

După ce utilizatorul selectează una dintre ofertele de asigurare RCA afișate de aplicația UXO, brokerul de asigurări va livra electronic polița de asigurare RCA, prin intermediul UXO, astfel încât aceasta va fi disponibilă direct în contul de utilizator.

2 Valabilitatea și programare ITP

Informațiile cu privire la valabilitatea și programare ITP se livrează în câteva secunde (până la maximum un minut), ca urmare a interogării automate a serviciul extern pus la dispoziție de către Registrul Auto Român, pe baza numărului de identificare al vehiculului.

3 Livrarea serviciilor pentru Taxa de Pod:

După ce ai efectuat plata taxei de pod pentru autovehiculele tale prin intermediul aplicației UXO, vei primi confirmarea plății și documentele corespunzătoare în secțiunea dedicată a aplicației. De asemenea, aceste documente apar in aplicatie si pot fi trimise pe adresa ta de e-mail, asigurându-se că ai întotdeauna acces la dovada plății efectuate pentru taxa de pod.

4 Livrarea serviciilor pentru Rovinieta:

După ce ai achiziționat rovinieta prin intermediul aplicației UXO, vei primi confirmarea plății și documentul corespunzător în secțiunea dedicată a aplicației. De asemenea, aceste documente apar in aplicatie si pot fi trimise pe adresa ta de e-mail, asigurându-se că ai întotdeauna acces la dovada plății efectuate pentru rovinieta.